A Netflix magyar szinkronnal nyomul

A Netflix magyar szinkronnal nyomul

Rengetegen próbálgatták az ingyenes próbaidőszak alatt az új Netlfix szolgáltatást, a havidíj ellenében a korlátlan filmezést és sorozatnézést kínáló oldalt.

Azonban rengetegen csalódtak az új lehetőségben, mert a szolgáltató oldalán a filmeknél, sorozatoknál magyar szinkron egyáltalán nem található, magyar felirat is csupán elvétve. Tény, hogy a Netflix számára nem mi vagyunk a legnagyobb piac, de a jelek szerint szép lassan azért javul a helyzet.

A Comment blog vette észre, hogy egy sorozatnál már elérhető a magyar szinkron. Tudjuk, ez még nem az a hőn áhított kínálat, amitől az egyszeri magyar felhasználó máris a gépe elé pattanna, majd azonnal előfizetne a szolgáltatásra, de valahol el kell kezdeni.

hirdetes-banner

Több, a témával foglalkozó blog, valamint weboldal is azon a véleményen van, hogy a Netflix komolyan veszi Európa keleti régióját, jelentős fejlesztésekre számíthatunk a 2016-os évben, így már az év második felében akár a premier sorozatok, filmek is megjelenhetnek magyar szinkronnal a kínálatban. A reális áron elérhető szolgáltató már több mint 75 millió felhasználóval büszkélkedhet, a terjeszkedés pedig tovább növelheti az előfizetők számát.
Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkold a Mozi Mánia Facebook-oldalát.

Tetszett a Netflix szinkronos sorozatáról szóló cikkünk? Oszd meg a barátaiddal is!

Facebook Comments
Megosztás