A Vasember – 20 érdekesség a filmről

A Vasember – 20 érdekesség a filmről

A Vasember

Videodrome újabb 20 érdekes tény videóval jelentkezett, ez alkalommal a 2008-as Marvel produkcióról, A Vasember című filmről tudhatunk meg videójából eddig kevésbé ismert érdekességeket.

Tony Stark, a zseniális feltaláló és különc milliárdos éppen legújabb szuperfegyverét mutatja be, amikor a csoportot támadás éri és Tony mellkasába vasszilánk fúródik, mely lassan halad a szíve felé. Ráadásul foglyul ejtik és azt követelik tőle, hogy építsen meg egy minden eddiginél pusztítóbb fegyvert. Tony meg is építi, azonban egy olyan páncélöltözet formájában, amely segítségére lehet a szökésben és távol tartja a vasszilánkot a szívétől. Így születik meg a legendás Vasember.

A Vasember – 20 érdekesség a filmről


Jon Favreau rendezése Stan Lee, Jack Kirby és Larry Lieber történetéből Arthur Marcum, Matt Holloway, Mark Fergus és Hawk Ostby forgatókönyve alapján készült. A főbb szerepekben Robert Downey Jr. (Tony Stark/Vasember), Gwyneth Paltrow (Virginia ‘Pepper’ Potts), Jeff Bridges (Obadiah Stane), Leslie Bibb (Christine Everhart), Terrence Howard (Jim Rhodes), Shaun Toub (Yin-Sen) és Samuel L. Jackson (Nick Fury).

Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

Facebook Comments
Megosztás