A Star Wars: Az utolsó Jedi ezekből a filmekből merít

A Star Wars: Az utolsó Jedi ezekből a filmekből merít

Star Wars: Az utolsó Jedi

A decemberben érkező új Star Wars epizód rendezője, Rian Johnson elárulta, hogy melyik három korábbi filmek inspirálták a forgatókönyvírás és a forgatás közben.

A napokban jelentették be hivatalosan a nyolcadik epizód alcímét, nem is kellett sokat várni az első elméletekre a várható történet kapcsán. Bár ezek még csupán találgatások, hiszen hivatalosan a Disney részéről senki nem erősítette meg az információkat. Egyelőre annyi biztos, hogy a történet közvetlenül Az ébredő Erő után veszi fel a fonalat, amikor Rey és Luke első alkalommal találkoznak. Rian Johnson most arról nyilatkozott, hogy mely filmekből merített a Star Wars: Az utolsó Jedi kapcsán.

“A Szárnyaló bátorság egy jelentős mérföldkő volt, a klasszikus háborús film hangulatában és megvalósításában is különlegeset nyújtott a légi csaták terén, miközben a pilóták közötti elánt is bemutatta. A Three Outlaw Samurai kardcsatái és az felhőtlen szórakozás terén nyújtott feledhetetlent számomra. A Fogjunk tolvajt! című romantikus thrillert a romantikájáért és a nagyszerűségéért érdemes újra és újra megnézni.”

Mind a három film, amit Johnson említett remekül illienek a Star Wars világába, ha megfelelő elemeket vesz át a rendező. Nyilatkozata alapján bizakodhatunk egy olyan filmben, ahol a párbeszédek kellőkép komplexek, valóságosak tűnnek, mindezt epikus csatákkal fűszerezve. A rendező az első trailerről nem nyilatkozott, de a Disney két helyet is vásárolt a Super Bowl döntőjének reklám idejéből, azonban sokkal valószínűbb, hogy a április-május magasságában megrendezésre kerülő Star Wars-nap keretében mutatják be az első kedvcsinálót.

Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

Facebook Comments
Megosztás