A sötét ötven árnyalata filmkritika

A sötét ötven árnyalata filmkritika

A sötét ötven árnyalata kritika

Már a mozikban a 2015-ben hatalmas anyagi sikert hozó A szürke ötven árnyalata folytatása, A sötét ötven árnyalata.

Sorra jelennek meg a csütörtöki premier után A sötét ötven árnyalata kritikák az interneten és a legnagyobb videómegosztó portálon, a YouTube-on a különböző élménybeszámolók a filmről. Egy közös pont mindegyik kritikában akad: a második rész sem lesz a kritikusok kedvence. A jelek szerint a rendező és forgatókönyvíró cseréje nem hozott érdemi változást a folytatásra tekintve. A könyv írója egyébként a napokban már arról nyilatkozott, hogy nem biztos hogy csupán három film készülne az ötven árnyalata könyvekből.

A Fandango jegyrendelő portál meglepő statisztikát közölt az amerikai premier előtt. Közvéleménykutatása szerint a nők 53 százaléka mindenképpen elviszi a párját a filmre. Ennél nagyobb arányban tervezik a párok, hogy igénybe veszik a szállodák kedvezményes szolgáltatásait, amelyeket direkt a filmbemutatóhoz időzítettek – mint fogalmaznak, alkalmat teremtenek egy kis összebújásra.

A nézők 84 százaléka nagyon kíváncsi az előzetesben látott jelmezbálra, 82 százalékuk örvendetesnek találja, hogy a két főszereplő, Dakota Johnson és Jamie Dornan között most már jobban működik a kémia, 62 százalékuk pedig alig várja, hogy viszontláthassa Kim Basingert, aki a főhős üzlettársát és egykori szeretőjét alakítja. Szakértők 115-155 millió dollára becsülik a film első heti összebevételét.

A történet szerint amikor a megsebzett Christian megpróbálja visszacsábítani az óvatos Anát az életébe, ő új megállapodást akar, mielőtt adna még egy esélyt a férfinak. Miközben ők ketten megpróbálják újra felépíteni a bizalmat egymás iránt, baljós alakok bukkannak elő Christian múltjából, és elkezdik bekeríteni a párt, hogy szétzúzzák a közös jövővel kapcsolatos reményeiket.

Videodrome is elkészítette videókritikáját, amit lentebb találtok, a Mozi Mánia kritikusa véleményét a második részről itt olvashatod. Top Moviesss pedig a napokban nézte meg A szürke ötven árnyalatát, kizárólag a bakikat kereste a filmben. Számos kellemetlen hibát talált, amiről természetesen készített egy remek videót is, az összeállítást itt találod.

A sötét ötven árnyalata kritika

Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

hirdetes-banner

Facebook Comments
Megosztás