Star Wars: Az utolsó Jedi – Ezek a karakterek lesznek az első előzetesben?

Star Wars: Az utolsó Jedi – Ezek a karakterek lesznek az első előzetesben?

Star Wars: Az utolsó Jedi

A Disney és a Lucasfilm eddig nem sok információt engedett ki a Star Wars: Az utolsó Jedi-ről, azonban végre kaphatnak valamit a fanok, ami alapján elindulhatnak.

Talán a közeljövőben már bizonyos jeleneteket is láthatunk majd a filmből – azonban most arról adunk beketintést, hogy mit vagy kit láthatunk a Star Wars: Az utolsó Jedi trailerében.

A Star Wars News Net a Twitterén tett közzé nemrég olyan információt, aminek igazán örülhettek a fanok. Korábban terjengett egy pletyka, miszerint Az utolsó Jedi trailerében nem fog szerepelni Luke Skywalker, ami mindenki számára kiábrándító volt.

Azonban a Star Wars News Net szerint ez az információ hamis, és az előzetesben szerepelni fog Luke, és az Ellenállás többi tagja, mint Leia, Rey, és Finn is benne lesznek az akcióban. Alább olvasható a Star Wars News Net kijelentése:

„Hallottunk pletykákat miszerint Luka nem lesz benne az első The Last Jedi teaserben. Mi pont az ellenkezőjét hallottuk. Luka, Leia, Finn és Rey ott lesznek…”

Rengeteg okunk van arra, hogy várjuk már a Star Wars 8-at, de maga az előzetes is izgalmasnak mutatkozik. Luke csak Az ébredő Erő utolsó jelenetében volt látható, és nem igazán mondott vagy csinált akármit. Most azonban, hogy fontos szerepe lesz Az utolsó Jedi-ben, mindenki azt várja már, hogy hogyan is láthatjuk majd az előzetesben!

Leia megjelenése is sok kérdésre ad okot, hiszen ez lehet az utolsó alkalom, hogy lássuk Carrie Fishert a nagyképernyőn. A Star Wars: Az utolsó Jedi teaserét valószínűleg az árpilisi Star Wars ünnepek alatt láthatjuk majd – de a Disney vezetője, Bob Iger, már állítólag látta az egész filmet, és nagyon tetszett neki! Annak ellenére, hogy Iger olyan szerencsét pozícióban van, hogy láthatja a filmet, mi egyelőre várhatunk az előzetesre. A Zsivány Egyes és Az ébredő Erő előzetesei is áprilisban jöttek ki, szóval nincs okunk kételkedni a dátumban.

A Star Wars Episode VIII stáblistáján láthatjuk majd Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Domhnall Gleeson, Oscar Isaac, Carrie Fisher, Benicio Del Toro, Laura Dern, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Lupita Nyong’O és természetesen Mark Hamill neveit.

Szóval úgy tűnik áprilisban kezdődnek majd a nagy spekulációk, hogy miről is fog szólni ez a film. De ne aggódjatok, folyamatosan informálva tartunk majd titeket!

Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

hirdetes-banner

Facebook Comments
Megosztás