Transformers: Az utolsó lovag – Mark Wahlberg döbbenetes felismerése

Transformers: Az utolsó lovag – Mark Wahlberg döbbenetes felismerése

Remek formában van a 45 éves Mark Wahlberg, de azért tudja, hogy fölötte is elrepült már az idő.

Erre a Transformers: Az utolsó lovag (Transformers: The Last Knight) című film forgatása döbbentette rá, mert olyan sérüléseket szerzett, amelyek korábban messze elkerülték.

„Az előző részben is sikerült szert tennem egy nyaki ficamra, de az semmi nem volt a mostani súlyos atrocitásokhoz képest – meséli a kétszeres Oscar-jelölt színész. – Az utolsó lovag minden tekintetben nagyobb produkció, mint A kihalás kora volt, annyi robbanás meg hegyomlás van benne, hogy csak kapkodtam a fejemet. Rá kellett jönnöm, hogy öregszem és lassulok, mert a forgatás alatt minden este úgy éreztem magamat, mint akit reggel beraktak egy betonkeverőbe, és egész nap csúcsra járatták a motort. Egész idő alatt tele voltam zúzódásokkal. Ez a film annyira turbóra volt járatva, hogy jól fog jönni egy vígjáték, ahol nem darálnak be folyamatosan.”

Wahlberg utóbbi megjegyzésével alighanem a Megjött apuci 2-re célzott, amelynek hamarosan kezdődik a forgatása. A családi vígjáték első része több mint 150 millió dolláros bevételt hozott, a folytatásban Mel Gibson és John Lithgow bevonásával emelik a tétet.

Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

Facebook Comments
Megosztás