Így készültek a Doctor Strange vizuális effektjei

Így készültek a Doctor Strange vizuális effektjei

Doctor Strange

A Marvel Filmes Univerzumához novemberben csatlakozott Doctor Strange DVD és Blu-ray kiadása március közepén jelenik meg, ennek apropóján jelent meg egy remek videó.

Mindig érdekes a kulisszák mögé tekinteni, pláne ha egy olyan alkotásról van szó, ahol kiemelt szerepet kapott a látványvilág. A film lélegzetelállító vizuális effektjeiért több cég is felelt, azonban elsőként a Framestore tett közzé egy frenetikus összeállítást, melyben részben lerántják a leplet a Doctor Strange vizuális huncutságairól.

A cég a videó leírásában közli, hogy több mint 365 jeleneten dolgozott, elsősorban a VFX és animációs munkákat készítették, a környezetet és a kulcskaraktereket, beleértve az asztráltestek megjelenítését is.

Doctor Strange vizuális effektjei


Dr. Stephen Strange kalandja 2017. március 16-án jelenik meg itthon DVD és Blu-ray változatban, a kiadványrokról részletesebben itt olvashatsz. A Mozi Mánia YouTube csatornáján a megjelenés hetében bemutatjuk a kiadványokat egy kibontós videóban, amit a videó nézői között ki is sorsolunk majd. A Doctor Strange Első felindulásból videónkat itt tudod megnézni.

Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

A film adatlapját megtalálod a Mozi Mánia appban

Mozi Mánia App Store

Mozi Mánia App Store

Facebook Comments
Megosztás