Logan – 10 érdekesség a filmről

Logan – 10 érdekesség a filmről

Logan

Már a mozikban az utolsó film, amiben Farkas karaktere feltűnik, a Logan – Farkas, Videodrome pedig 10 érdekességet árul el a filmről.

A Logan – Farkas hatalmas sikert aratott a kritikusok és a nézők között is, Farkas utolsó története szédületes nyitást produkált az amerikai mozikban. Videodrome legújabb összeállításában most 10 érdekes tényt tudhatsz meg a filmről.

Az egyik legerősebb mutáns ő. Szelídíthetetlen, elpusztíthatatlan, kiismerhetetlen. És szeret szivarozni. Egy titkos katonai fegyverkísérlet alakította annál is keményebbé, amivé a génjei tették. A csontjait adamantiumötvözetre cserélték, ám azt a képességét, hogy a sebei azonnal begyógyulnak, nem vették el tőle. Ökléből gyilkos karmok bújnak elő, és nem fél használni őket. A kanadai erdőkben érzi magát igazán jól. Magányos. Bosszúálló. Nem barátkozik senkivel. De valaha egy csapat tagja volt. X-Men volt ő is. És az emlékeknél talán nincsenek fontosabb dolgok…

Videodrome Logan – Farkas videókritikáját itt, a Mozi Mánia TV Első felindulásból videóját, ami közvetlenül a Logan sajtóvetítésétét követően került rögzítésre és az első benyomásokat tartalmazza a filmről itt tudod megnézni.

Logan – 10 érdekesség a filmről

Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

A film adatlapját megtalálod a Mozi Mánia appban
Mozi Mánia App Store
Mozi Mánia App Store

Facebook Comments
Megosztás