Kong: Koponya-sziget kritika

Kong: Koponya-sziget kritika

Kong: Koponya-sziget kritika

Március 9-én mozitörténet egyik legnépszerűbb, legrégebbi sztárja érkezik a mozikban. A legyőzhetetlenül erős majom legendája a Kong: Koponya-sziget című filmben éled újjá.

King Kong először több mint 80 éve jelent meg a mozivásznon. Most eljött az idő, hogy ismét bebizonyítsa, neki jár minden idők legnagyobb filmes szörnyetegének koronája. Az új történet rengeteg szokatlanul látványos trükköt, izgalmat, és hihetetlen kalandokat ígér – méghozzá zseniális színészcsapat előadásában.

A főszerepben a Thor és Bosszúállók -filmekből is jól ismer Tom Hiddleston, az Oscar-díjas Brie Larson, a mindig cool Samuel L. Jackson, valamint a zseniális John Goodman és John C. Reilly. A rendezői székben A nyár királyai című filmet is jegyző Jordan Vogt-Roberts.

A Csendes-óceán egy távoli, feltérképezetlen szigetére különös expedíció érkezik. Vegyes csapat: kutatók, természettudósok, üzletemberek és katonák is vannak köztük, de mindannyian a sziget belsejét szeretnék jobban megismerni. Az erdő ősi, háborítatlan Paradicsomnak látszik. Ám a látszat csal. A sűrűben egyre mélyebbre jutók nem tudják, hogy átléptek egy határt, és már a legendás Kong területén járnak…

Top Moviesss máris elkészítette a Kong: Koponya-sziget kritikáját, a kedd esti premier előtti vetítés után pedig a Mozi Mánia TV Első felindulásból videójában beszéltek első benyomásaikról a Mozi Mánia főszerkesztőjével.

Kong: Koponya-sziget kritika

Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

A film adatlapját megtalálod a Mozi Mánia appban
Mozi Mánia App Store
Mozi Mánia App Store

Facebook Comments
Megosztás