Thor: Raganrok – Itt vannak az első képek

Thor: Raganrok – Itt vannak az első képek

Thor: Raganrok

A szuperhős filmek kedvelői alig fognak ráismerni az egyik kedvenc szuperhősükre, minden jel szerint ugyanis Thor fodrásznál járt az Amerika Kapitány: Polgárháború alatt.

Az Entertainment Weekly exkluzív képeket közölt a harmadik Thor-filmből, így első alkalommal láthatjuk a címszereplőt, valamint Helát, Valkyriet, Grandmastert és Lokit. Elsőként a magazin címlapja terjedt a neten futótűzként, majd számos további fotót is közölt az Entertainment Weekly.

“Felemelő érzés volt, hogy egy órával kevesebbet kellett töltenem a sminkes székben reggelete a forgatás alatt. Újjászületve éreztem magam, nemcsak mint színész, hanem a karakter bőrében is.”

-nyilatkozott Thort alakító Chris Hemsworth.

Hemsworth mellett Kevin Feige a Marvel Studios elnöke is nyilatkozott, szavai értelmében friss vért próbálnak pumpálni a franchiseba a harmadik Thor-filmel, így remélve hogy felzárkózhat a Marvel Filmes Univerzum többi filmjének népszerűségéhez.

A Thor: Raganrokban Cate Blanchett alakítja a főgonoszt Helát, aki miután kiszabadul évezredek után börtönéből egy Huba folytán, így egész világra fenyegetést jelent, egy asgardi harcost, nevezetesen Valkyriet pedig Tessa Thompson formál meg.

Hela a Sakaarra bolygóra küldi Thort, aki vélhetően itt fog rátalálni valószínű, hogy itt fog rábukkani Thor a Földet elhagyó Bruce Bannerre, akit Mark Ruffalo alakít. Az már most biztosnak látszik, hogy a Thor: Raganrok sokkal könyedebb hangvételű lesz, mint az első két mozi. Erre utaló jel jeget Hemsworth szavai, aki szerint Taika Waititinek, a Thor: Ragnarok rendezője különös humorérzékkel rendelkezik, aminek köszönhetően a karakterek és a történet hangulata is teljesen új irányt vesz.

Csupán remélni tudjuk, hogy a humort nem húzzák túl a harmadik Thor kalandban, és nem esnek túlzásba, de ezt vélhetően csak 2017. november 2-án tudhatjuk meg, amikor a hazai mozikban debütál a film.

Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

Facebook Comments
Megosztás