Ez lesz a Thor: Ragnarok története

Ez lesz a Thor: Ragnarok története

Thor: Ragnarok története

A harmadik önálló Thor filmben főhősünk Hulkkal lesz kénytelen összeméri az erejét.

Pár napja érkeztek az első hivatalos képek a Thor: Ragnarok mozihoz az Entertaiment Weekly jóvoltából, most pedig a hivatalos szinopszist is közzé tette a Marvel. Azt már korábban is tudhattuk, hogy a hatalmas érdeklődéssel várt, novemberben debütáló Thor: Ragnarok története szerint Thor és Hulk összecsap, a szinopszisból azonban ennek köeülményire is fény derült.

Miután baljós híreket kap otthonából, Thor visszatér Asgardba, ahol Loki Odinnak álcázva magát vette át a birodalom irányítását. Loki felszabadította rabságából Helát, aki erejét felhasználva Sakaarba száműzi Thort. A bolygót a nyájas, de aljas Nagymester uralja. Valkyrie, az iszákos harcos a Mester elé vezet Thort, aki arra kényszeríti Odin fiát, hogy gladiátorként szálljon harcba az arénában. Thort megfosztják a kalapácsától, a Mjölnirtől és levágják a haját. Az arénában az ellenfele nem más, mint korábbi társa, Hulk!

A Thor: Ragnarok Taika Waititi vezényletével készül, a főbb szerepekben Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Cate Blanchett, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Sam Neill, Karl Urban és Mark Ruffalo mellett néhány jelenet erejéig Doctor Strange, azaz Benedict Cumberbatch is tiszteletét teszi.

Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

Facebook Comments
Megosztás