Gru 3 előzetes – A minyonok mennek a saját fejük után

Gru 3 előzetes – A minyonok mennek a saját fejük után

Gru 3 előzetes

Megérkezett a Gru 3 második szinkronos előzetese, amiből kiderül a harmadik Gru mozi története is.

Gru, aki már visszavonult és letett a gonosz pályafutásáról, apaként próbálja nevelni három fogadott lányát Dr Senkiházival és minyonok seregével. Az élet azonban újfent próbatétel elé állítja, de szerencsére ott van fele újdonsült felesége is. Vajon letudják küzdeni a közelgő gonoszt és a hétköznapi problémákat?

Amikor Gru és felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt – az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.

Gru 3 előzetes


2013 és 2015 legnagyobb animációs sikerei, a Gru 2 és a Minyonok után most folytatódnak Gru és Lucy és imádnivaló lányaik, Margo, Edith és Agnes, és persze a minyonok fergeteges kalandjai. A Gru 3 június 29-től látható a hazai mozikban, Kyle Balda és Pierre Coffin rendezésében.

Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

Facebook Comments
Megosztás