Megvan Az acélember 2 rendezője?

Megvan Az acélember 2 rendezője?

Az acélember 2

A Warner kiemelten kezeli Az acélember 2. projektjét, amiről korábban Zack Snyder szerint inkább Batman Superman ellen címen kéne hívni. Most úgy tűnik, hogy a stúdió megtalálta a rendezőt.

Snydernek valahol igaza is lenne a cím kapcsán, hiszen az új rész sokkal inkább egy előzményfilmnek tekinthető Az Igazság Ligájanak, mint Superman önálló izomkodásának. Ráadásul azon apró tényt még nem is vettük számításba, hogy a Warner tervei szerint a most alakuló liga valamennyi tagja önálló filmet is kap, még Cyborg is.

A legfrissebb pletykák szerint a stúdió egy olyan rendezőt keresne Az acélember 2 élére, akinek van némi tapasztalata képregény és akciófilmes tapasztalata. Ezen szempontok alapján Matthew Vaughn tökéletes választás is lehet, hiszen a Warner kiszemeltje jelenleg Hollywood egyik legkreatívabb rendezője, amivel a Warner csak nyerhet. Ajánlólevélnek Vaughn olyan filmeket tud felmutatni, mint a Kick/Ass, vagy az X-Men: Az elsők.

Nem első alkalommal merül fel Matthew Vaughn neve Superman-film kapcsán, a Warner 2010-ben már megkörnyékezte a jelenleg a Kingsman folytatásán dolgozó direktort. Vaughn akkor úgy nyilatkozott, hogy szerinte a titok az lehet, hogy Superman történetét nem szabad olyan komolyan venni, mint Batmant A sötét lovagban. Meglátása szerint Superman a színről és a mókáról szól.

Vaughn elképzelése akkor nem volt nyerő a stúdiónál, egy komolyabb hangvételű acélember valósult meg Zack Snyder vezényletével, de most mintha változna a Warner hozzáállása, ennek pedig a filmeket ért kritikák is erőteljesen benne vannak. A legtöbben ugyanis azt kifogásolják, hogy véresen komolyan veszik a filmeket, amitől pedig pont a szórakoztató faktor hiányzik a mozikból.

Állítólag a stúdió és a rendező már egyeztet, de hivatalosan még semmit nem erősítettek meg. Az biztos, hogy Vaughn nyerő választás lenne a Warner számára, sokat nyerne vele a DC moziversumának építésével.

Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

Facebook Comments
Megosztás