A galaxis őrzői 2 – Ez vár az alapítókra a második részben

A galaxis őrzői 2 – Ez vár az alapítókra a második részben

A galaxis őrzői 2

Sorra érkeznek az előzetesek és a tv szpotok A galaxis őrzői második részéhez, viszont a Marvel Stúdió kifejezetten figyelt a kedvcsinálóknál, hogy a történetből túl sok dolgot ne áruljanak el.

Szerda reggel érkezett a legutóbbi szpot (magyar felirattal a cikk alján), ami hasonlóan a korábbi videókhoz elsősorban a karakterkre koncentrál. A történet alapjait ugyan már ismerhetjük, a második rész pontos történéseit még mindig rengeteg rejtély övezi. A Cinema Blend-nek a rendező, James Gunn nyilatkozott a napokban a fontosabb karakterek törtenetszáláról.Gunn természetesen semmi fontosat nem árult el, de azért izgalmas apróságok kiderültek, mint például Drax és Mantis kapcsolata, vagy Űrlord és Mordály vágyai.

A leírás spoileres részleteket tartalmaz, ennek tudatában olvasd tovább a cikket.

ŰRLORD: 

“Ez az első dolog, amit az emberek mondanak, ha látják a filmet. Az első mozi Peter Quill-ről szólt, a másodikban minden egyes karakternek van egy teljes értékű történetszála, egy komplex története. Mindegyikük tanul valamit. Ezúttal ez egy sztori Peter-rel és az ő apjával, illetve érdekes természetű mostohaapjával, Yonduval.”

 

GAMORA: 

“Nebula kapcsolatát vizsgáljuk meg a nővérével, Gamorával, és hogy mi mindent nem láttunk ebből az első filmben. Ez sokkal mélyebb és bonyolultabb annál. Először azt gondoltuk, hogy Gamora a jó fiú, Nebula pedig a rossz, de valójában nem ez az egész történet.”


MORDÁLY: 

“Ez egy sztori a szegény kis Mordályról, aki egy apát keres, valakit, aki érdeklődést mutat felé, és akit nem képes megtalálni – de talán ott van egy kicsit mindez Michael Rooker (Yondu) karakterében.”

DRAX: 

“Dave Bautista és Mantis együtt. Egyrészt közeli barátokká válnak, másrészt pedig ő tölti be a lánya szerepét, akit Ronan anno meggyilkolt.”

KICSI GROOT: 

“És természetesen lesz szó Kicsi Groot kapcsolatáról mindnyájukkal, és bebizonyosodik, hogy ők az egész világ legrosszabb szülei! Ki más vinné el a két éves fiát egy hatalmas szörnnyel vívott csatába? Szörnyű szülők. Talán Gamora és Mordály azok, akik egy fokkal jobbak a másik kettőnél. A másik kettő hihetetlen. Ezek a dolgok mind összeérnek egy csodálatos módon.”

A galaxis őrzői 2 TV szpot #3

Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

Forrás: Marvel Magyarország

Facebook Comments
Megosztás