A Suicide Squad 2 forgatókönyvírója már megvan

A Suicide Squad 2 forgatókönyvírója már megvan

Suicide Squad 2

Nem feltétlenül örül minden rajongó a Suicide Squad 2 forgatókónyvírójának neve hallatán, kevés manapság ugyanis az olyan DC-s hír, amit ne fogadna mindenki fenntartásokkal.

A legújabb hír, ami borzolja a DC-fanok idegeit, hogy az Öngyilkos osztag folytatásának szkriptjét Adam Cozed készítheti el, aki legutóbb a Tarzan legendája és a Jack Ryan: Árnyékügynök forgatókönyvét jegyzi.

A rajongók aggodalmai pedig pont itt kezdődnek, ugyanis hiába volt mindkét alkotásnak remek rendezői (David Yates és Kenneth Brannagh), kiváló stábja, pont a lényeg, a forgatókönyvük volt igen száraz. A gyengécske első rész után pedig nem feltétlenül szerencsés a választás.

A teljes képhez hozzá tartozik, hogy a Suicide Squad esetében is bizakodó volt mindenki, hiszen a rendezést és a forgatókönyvet is David Ayerbenre bízták, akinek korábbi munkái, mint a Harag, Az utolsó műszak, Az utca királyai garancia volt egy szórakoztató mozira. Mégis másként alakult, de ebben nyakig benne van a Warner rövid határideje, a produkcióba való folyamatos beleszólás a stúdió részéről, és nem szabad elfelejteni, hogy Ayerben számára ez volt az első nagy kötlségvetésű projektje.

Amíg a Warner a forgatókönyvírót már kipipálta, a rendezőt még mindig keresik. Szóba került már Mel Gibson, aki A fegyvertelen katonával gyakorlatilag újra visszakerült a porondra, de Ruben Fleischer (Gengszterosztag), Daniel Espinosa (A 44. gyermek, Élet) és Jonathan Levine (Eleven testek) is versenyben van még a direktori székért.

Pontos premiert még nem jelöltek ki a Suicide Squad 2 számára, annyi viszont bizonyos, hogy az első rész főszereplőinek több részre is élő szerződése van.

Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

Facebook Comments
Megosztás