Transformers: Az utolsó lovag – Itt a legújabb előzetes

Transformers: Az utolsó lovag – Itt a legújabb előzetes

Transformers: Az utolsó lovag

Maximális sebességre kapcsolt a Transformers: Az utolsó lovag (Transformers: The Last Knight) marketing gépezete, berobbant a legújabb előzetes az ötödik részhez.

Csupán kapkodni tudjuk a fejünket az utolsó Michael Bay vezényletével készülő Transformers film videói láttán. A szédületes Super Bowl előzetest követően a napokban már az első filmklipet is a netre tolta a Paramount csapata, most pedig megérkezett a legújabb, sorban a második hivatalos előzetes is.

Az utolsó lovag szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. A emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock). Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A Transformers: Az utolsó lovagban ez üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.

Transformers: Az utolsó lovag előzetes #2


A Transformers: Az utolsó lovag június 23-án debütál a mozikban, Mark Wahlberg, Jerrod Carmichael, Isabela Moner, Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Laura Haddock, Tyrese Gibson, Santiago Cabrera, Liam Garrigan és Stanley Tucci főszereplésével. A legújabb történet forgatókönyvét Art Marcus és Matt Holloway párosa jegyzi, ők feleltek A vasember szkriptjéért is, harmadik társnak pedig A Sólyom végveszélybent is jegyző Ken Nolan is beszállt.

Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

Facebook Comments
Megosztás