A szépség és a szörnyeteg érdekességek

A szépség és a szörnyeteg érdekességek

A szépség és a szörnyeteg érdekességek

Március 23-tól a mozikban A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változata, Videodrome pedig néhány érdekességet hozott a filmel kapcsolatban.

Videodrome a Logan – Farkas és a Kong: Koponya-sziget érdekességeről készült videóit követően a legújabb nagyszabású Disney produkcióról áru el számos olyan tényt, amiről talán nem is tudtál.

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.

Bill Condon rendezéséhez a forgatókönyvet Evan Spiliotopoulos és Stephen Chbosky jegyzi. A főbb szerepekben Emma Watson (Belle), Luke Evans (Gaston), Ewan McGregor (Lumiere), Dan Stevens (a szörnyeteg), Gugu Mbatha-Raw (Plumette), Emma Thompson (Mrs. Potts), Stanley Tucci (Cadenza), Ian McKellen (Cogsworth) és Kevin Kline (Maurice). A szépség és a szörnyeteg szinkronos előzetesét itt tudod megnézni.

A szépség és a szörnyeteg érdekességek

Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

Facebook Comments
Megosztás