Star Wars: Az utolsó Jedik teóriák

A decemberben érkező Star Wars nyolcadik epizódjának második, egyben végleges előzetese számtalan kérdést vetett fel.

Sorra születnek a különböző teóriák az új előzetes kapcsán, vélhetően ez a premierig így is marad. A Disney alaposan feladta a leckét minden rajongó számára a legújabb kedvcsinálóval.

Itt jegyezném meg, hogy mennyivel szimpatikusabb ez a megoldás, mint Az ébredő Erő-k bemutató előtt lassan percenként érkező TV szpotokkal való “bombázás”. Így legalább a rajongók a filmről, a lehetséges végkifejletekről beszélnek, nem pedig ugyan azon jeleneteket nézhetjük meg ezer különböző verzióban, mint amiket már mindenki látott számtalan alkalommal.

Láttad már? – Star Wars: Az utolsó Jedik előzetes elemzés

A Star Wars Akadémia YouTube csatornáján, néhány nappal az előzetes bemutatását követően érkezett egy érdekes elemzés, illetve a különböző teóriákat is sorra veszi a videó. Rajongóknak szinte kötelező.

Az utolsó Jedik-hez kapcsolódik, hogy a Star Wars Maraton keretén belül Star Wars garázsvásárt is rendeznek az egyik budapesti moziban, a vásár Facebook eseményét itt találod. A MoziShop.hu áruházban pedig több tucat Star Wars ajándéktárgy mellett már előrendelhetőek Az utolsó Jedik plakátok, és a bögrék.

Star Wars: Az utolsó Jedik teóriák


Reklám – A MoziShop.hu kínálatából

Láttad már az új videónkat? Friss hírek a filmvilágból!

2017-10-14T23:24:42+00:00